No Such Thing As A Fish

No Such Thing As A Fish

Het team achter de award winnende podcast No Such Thing As A Fish komt voor het eerst naar Nederland. Dan, James, Anna en Andy begonnen als researchers voor de populaire BBC-show QI, en daaruit ontstond de populaire en hilarische podcast No Such Thing As A Fish.

Populaire podcast
No Such Thing As A Fish
bestaat uit Dan Schreiber, Andrew Hunter Murray, Anna Ptaszynski en James Harkin. Ze werkten samen als researchers van de bekende BBC quiz, waar Stephen Fry lang de presentatie voor deed en Alan Davies al jaren een vast panellid van is. De podcast ontstond omdat veel grappige feiten de uitzending niet haalden. Daarom gingen de vier rond een microfoon zitten om een podcast te maken met hun favoriete wetenswaardigheden.

Merkwaardige, krankzinnige en hilarische feiten

De podcast heeft meer dan 1,5 miljoen downloads per week. Direct bij de lancering in 2014 noemde Apple het de “Best New Podcast” van het jaar. No Such Thing As A Fish stond in 2016 en 2017 in de top 10 van meest gedownloade podcasts en is voor het vijfde achtereenvolgende jaar een van de grootste Britse podcasts. Die podcast is nu vertaald naar een liveshow. No Such Thing As A Fish – Live behandelt op het podium de meest merkwaardige, krankzinnige en hilarische feiten. De show bestaat uit een live podcast zonder script, met daarvoor nog een gedeelte waarin het team alle buitengewone en bizarre dingen bespreekt die ze gedurende hun tour tegenkwamen. Verwacht feitjes, veel grappen en verhalen over bijvoorbeeld de genitaliën van een octopus, de fagot van Charles Darwin en alles daar tussenin.

Uitverkochte zalen
Ze treden overal ter wereld op, onder meer in uitverkochte zalen als Hammersmith Apollo in Londen en het Sydney Opera House uit. Ook schreven ze twee boeken en maakten ze twee seizoenen de BBC2 show No Such Thing As The News. Voor iedereen met een gezonde honger naar kennis, woordspelingen en geweldige grappen is dit een onmisbare show.