Fastlove: A Tribute To George Michael

Fastlove: A Tribute To George Michael

Bereid je voor op een onvergetelijke avond met Fastlove – a tribute to George Michael. Een show van Fastlove bestaat uit de talloze hits van George Michael die gezongen worden door Andrew Browning. Niet alleen de sound maar ook de looks van Andrew Browning komen dicht bij die van George Michael.

Klassiekers als Freedom en Wake me up before you gogo uit de Wham! periode, kaskrakers als I Want Your Sex en Father Figure van het album Faith en natuurlijk hits als Flawless en Amazing. Zijn hele muzikale carrière komt voorbij.

George Michael

George Michael verkocht meer dan 100 miljoen platen over de hele wereld. Daarnaast won hij ook twee Grammy’s. De Britse wereldster was van 1984 tot 2004 de meest gespeelde artiest op de Britse radio. Helaas had George Michael meerdere gezondheidsproblemen waaraan hij eind 2016 op 53-jarige leeftijd overleed.

Wereldhits

Dit is een avond die je niet wilt missen. Kom naar De Oosterpoort voor al je favoriete songs: Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More Try, Outside, Jesus To A Child, Ficks Head, en nog veel meer.

Ga mee terug in de tijd en beleef een fantastische avond vol herkenning en passie. You gotta have faith!