Blauwestadhoeve Outdoor en Indoor-beach

Arrangement ongeacht het weer voor uw uitjes en feestjes

Groeps Event specialist / arrangementenboerderij Groningen:bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en/of arrangementen, met of zonder overnachting

Zoek je een arrangement in Groningen? Wil je bijvoorbeeld een sportief arrangement, een familie arrangement of een beachparty in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Blauwestadhoeve zeker op de goede plek.

Slecht weer: geen probleem ! Bij slecht weer gaan we naar binnen in onze beide beachhallen. Voor een arrangement of een activiteit zoals Highland Games, Ik Hou van Holland, Wie is de mol, Speedminton en/of Blackminton, klompjesgolf, discgolf, unihockey / floorball, beachvolleybal, tennis etc

Feest! Een paar uur of een paar dagen…

Vanuit de authentieke Groninger boerderij Blauwestadhoeve organiseren wij een onvergetelijk dag voor jullie. Of het nu gaat om een familiedag, vrijgezellenfeest, trouwfeest of kinderfeest. Van een paar uur tot een paar dagen! Je kunt bij ons namelijk ook overnachten in de groepsaccommodatie.
Wij hebben diverse arrangementen, dus er zit vast een arrangement voor je bij. Zoek je een ander arrangement? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

In de omgeving

Deel deze pagina