Prijswinnaar neemt oranje ‘Er Gaat Niets Boven Groningen’- fiets in ontvangst

woensdag 12 september 2012

Prijswinnaar neemt oranje ‘Er Gaat Niets Boven Groningen’- fiets in ontvangst

Gisteren werd de enige echte ‘Er Gaat Niets Boven Groningen’- fiets uitgereikt aan Gerda Specken uit Vledderveen bij Stadskanaal. De oranje fiets met de slogan ´Er Gaat Niets Boven Groningen´ erop was de hoofdprijs van een prijsvraag rond het onlangs gelanceerde fietsknooppunten netwerk van Groningen.

Deelnemers aan de prijsvraag moesten het aantal kilometers raden, dat het Groninger netwerk omvat. Dit zijn in totaal 2078 kilometer – verdeeld over 537 knooppunten met telkens een informatiepaneel. Gerda Specken raadde het precieze aantal kilometers.

De oranje ‘Er Gaat Niets Boven Groningen’- fietst is vervaardigd door de Fietsfabriek en is uniek in zijn soort. De fiets is met de hand gemaakt en staat voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Naast de hoofdprijs waren er tien tweede prijzen te vergeven: de Capitool Reisgids van Groningen.

De winnaars zijn: Nienke Smit uit Groningen, Bouwina Sloots uit Leeuwarden, Janneke Woldhuis uit Appingedam, Bianca Biemans uit Groningen, Hanneke van der Veen uit Amsterdam, Julia Grooten uit Groningen,  Reneé Grooten uit Groningen, Alwin Campfens uit Annen, Stefan Willemsen uit Groningen, Jacoline van Selm uit Boerakker en Marjon Lingbeek uit Groningen.

Deel deze pagina