De Lauwersland Fietsvierdaagse

donderdag 04 juli 2013

De Lauwersland Fietsvierdaagse

Dit jaar organiseert Fietsvrienden Lauwersland Burum voor de 14e keer de Lauwersland Fietsvierdaagse. Routes van 35 of 70 km zijn uitgestippeld die langs allerlei bijzondere locaties lopen. Het startschot voor de vierdaagse wordt op 8 juli om 9.00 uur gelost door Tineke Schokker, gedeputeerde (sport) van de Provincie Fryslan. Het is mogelijk om fietsen te huren (reserveren verplicht).

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Afstand:35/70 km
Start:Iedere dag van 9.00 uur tot 13.00 uur vanuit Dorpshuis Toutenburg, Meihuizenstraat 2 te Burum. Vanaf het begin van het dorp worden de routes naar de parkeerplaatsen en de start aangegeven.
Inschrijfgelden: Bij voorinschrijving t/m 6 juli 18.00 uur: Volwassenen € 11,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar € 9,50 per persoon (mits onder begeleiding van een oudere). NTFU leden krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart € 2,00 korting. Tijdens de fietsvierdaagse bedragen de inschrijfgelden € 13,00 en resp. € 11,00.
Fietsverhuur en stalling:Fietsverhuur (reserveren verplicht) en kleine reparaties zijn mogelijk. Een overdekte fietsenstalling is tevens aanwezig.

ROUTES

De routes leiden rond het Bergumermeer, naar Dokkum, door het Westerkwartier en naar Lauwersoog (oost). Al met al zit er een grote diversiteit in de routes, waarbij nieuwe fietspaden en mooie weggetjes kunnen worden ontdekt.
 

Kijk voor de inschrijving en meer informatie op www.fietsvriendenlauwersland.nl

Deel deze pagina